Kunder

Kunder

Eksempler på udfordringer og opgaverBrdr. Christensen A/S (Samarbejdet er påbegyndt i 2010 – ikke afsluttet)

Rådgiver og konsulent i forbindelse med en gennemgribende turn around midt i finanskrisen. Efterfølgende har undertegnede påtaget sig bestyrelsesarbejde. Fra 1/1 2014 til 31/12 2021 som formand for bestyrelsen. Herefter medlem af Advisory Board. Konstant fokus på optimering og løbende træning med hele organisationen.    


Kvist Industries A/S (Samarbejdet påbegyndt i 2013 – ikke afsluttet)

Tovholder ifm. projekt Fra håndværks- til industrivirksomhed, herunder strategisk organisationsudvikling. Træning af direktion, ledergruppe, specialister samt funktionærer i DK. Udvikling af uddannelseskoncept for alle ansatte i det danske hovedsæde i samarbejde med IBC-Kolding. Forberedelse til udvikling af de udenlandske produktionsselskaber i Slovakiet og Letland.


DK Company A/S (samarbejdet er påbegyndt i 2014 – afsluttet 2018)

Projekt One Journey – udvikling på tre niveauer gennemføres med Vejle divisionen. Her har 18 ledere påbegyndt en udviklingsrejse kaldet Pionerproces. Målet er at samle den sammenbragte organisation og udvikle og udnytte synergierne og den faglige viden på tværs af organisationen. Medio 2016 påbegyndtes projekt Organisk og organisatorisk udvikling med 24 udvalgte ledere i Ikast. I 2017 er INDEX1000 gennemført i Cph.