Om KB-Consult

Adresse

Kristtornvej 35

3300 Frederiksværk

Om KB-consult og Karl

Karl har siden 1988 gennemført en lang række organisations-udviklingsprojekter. Projekterne har  typisk omfattet udvikling og implementering af strategi og gennemførsel af lederudviklingsforløb. Målgruppen har været ejere og topledere fra små og mellemstore virksomheder i Danmark og de nordiske lande.


Udover træning i personlig coaching og gruppecoaching i forbindelse med lederudviklingsforløbene, har Karl gennemført adskillige personlige coachingforløb med ejere, ledere, teknikere og specialister fra meget forskellige brancher og virksomheder i Danmark.


 • Karl er uddannet inden for handel og kontor samt forsvaret
 • fungeret som tekniker, tillidsmand, leder, instruktør og HR-ansvarlig hos Det Danske Stålvalseværk igennem 22 år
 • er initiativtager til etablering af konsulentfirmaet KB-consult i 1988
 • bliver brugt som foredragsholder, coach, træner, inspirator og udvikler i forhold til alle brancher og former for erhverv

Det tror vi på !


Vi tror på, at al udvikling sker igennem mennesker, og at der er en verdensmester gemt i os alle. 


Vi tror på, at nøglen til den menneskelige udvikling og forandring sidder indvendig, og at døren åbnes udad.


Ingen organisationer eller samfund udvikler sig af sig selv. Det er individerne i organisationen og i samfundet, der udvikler sig og dermed sker det vi kalder udvikling.


Reelt kan vi købe alverdens isenkram og software. Det kan alle organisationer i alle lande over hele verden. Alle mennesker kan lære at anvende alle værktøjer. Nogle samfund har lettere ved at lære end andre, men udgangspunktet er, at det rent faglige, det skal vi nok få styr på.


I vores lille hyggelige og lykkelige land har vi tradition for at mene, at vi er gode til at forandre og forny os. Dette er dog en sandhed med modifikationer. Reelt hader vi forandringer; men vi er verdensmestre i at tilpasse os forandringer og nye metoder og systemer. Den allerstørste udfordring ligger altså i at udvikle dig og mig, så vi er parate til at tackle fremtidens udfordringer og vinde slaget på forkant.


Vi styres alle af vore vaner og ritualer. Der er ikke noget galt i gode vaner og ritualer. Kunsten er at forny og udvikle vanerne og ritualerne i takt med udviklingen – og igen, på forkant af udviklingen.


Vi plejer at sige det således: ”Vær nysgerrig, udvis mod og agilitet og styr udviklingen. Alternativet er, at du læner dig tilbage og lader udviklingen styre dig”! Hvad lyder rigtigst i dine ører? Kan du se scenariet for dig? Og hvordan har du det i maven, når du står overfor en udviklingsbarriere, som umiddelbart ser uoverstigelig ud?


Vi tror på ’det hele menneske’. Reelt kan vi ikke splitte mennesket ad i arbejdsliv og fritidsliv. Vi er helstøbte individer. Vi hviler på vores personlige grundfundament. Vi har naturligvis noget med os fra vore forældre – det vi kalder arv. Opvækstmiljøet påvirker os imidlertid allermest. Det er i barndommen vi formes. Det er i ungdommen vi bliver helstøbt, så vi kan leve vores voksenliv i balance, bevægelse og bevidsthed.


Vi arbejder med at skabe balance i mennesket efter princippet: ”Giv mig klogskaben til at acceptere de ting, jeg ikke kan ændre, modet til at ændre de ting jeg kan, og klarsynet til at skelne mellem dem”! Dette ordsprog stammer helt tilbage fra stoikerne. Stoikerne levede omkring år 0. Der var altså kulturer i gamle dage, der også tænkte som vi i den moderne verden burde tænke og leve.

Visionen er

 

 • at være trendsætter for nye, effektive og fremadrettede erhvervskulturer primært i Danmark og resten af Norden
 • at skabe nye, effektive tankegange, som sikrer erhvervslivet tilstrækkelig konkurrencekraft i den nye, globale verden
 • at betragte de menneskelige ressourcer som omdrejningspunktet ift. organisationsudvikling ”Ingen organisationer udvikler sig af sig selv, det er menneskene, som udvikler sig…….”!

og vil kendes for

 

 • at optræde som samvittighedsfuld sparringspartner for brancher, organisationer, virksomheder og enkeltpersoner
 • at optræde med begejstring og nysgerrighed i alt hvad vi foretager os
 • at holde fast i de opstillede mål og visioner, samt at holde den røde tråd konstant stram
 • at vi tror på de opgaver, vi kaster os ud i, sammen med private og offentlige organisationer

Indiansk ordsprog & motivation


Den lille indianerdreng spørger sin far, som er indianerhøvding:


”Far hvordan finder jeg ud af, hvordan jeg bliver, når jeg bliver stor”?


Faren svarer:


”Min søn, indeni dig er der to ulve. En god, hvid ulv og en skidt, sort  ulv. Den ulv som får mest og bedst mad vinder”!

Vores team

Karl Barslev

Ejer og chefkonsulent

Find os

Quick links

KB-consult

Kristtornvej 35

3300 Frederiksværk

Danmark

Kb@kb-consult.dk

Copyright © All Rights Reserved